Reklaam:
NordenBladet.ee / Ühiskond, Poliitika ja Äri / Reisimine & Kultuur / Kodu & Lapsed / Tervis, Keha & Vaimsus / Helena-Reeda Blogi / Eesti uudised / Soome uudised / Päevauudised
Ohmygossip.ee / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Intervjuud / Seltskonnauudised / Suhted & Seks / Üritused / Blogid / Mitmesugust / Ilu & Mood / Film & TV / Gourmet


Beseekattega mustikakook

Beseekattega mustikakook

meringue blueberry pie Mariliis Anger beseekattega mustikakook
VAJA:

150g digestiiv küpsiseid
50g võid

400g mustikaid
1-2 supilusikatäit jahu või tärklist
100g suhkurt

2L või 3M suuruses muna
50g suhkurt
poole sidruni mahl

VALMISTAMINE:

Põhja jaoks purusta küpsised ja sega sulavõiga ning suru see küpsetuspaberiga vooderdatud kahtikäiva (23-26cm) vormi põhjale ja külgedele. Vahekihi jaoks sega mustikad jahu ja suhkruga ning kalla küpsistest põhja peale. Küpseta 180-200 kraadi juures 20-30 minutit ja peale seda alanda ahju temperatuur 150 kraadini. Beseekihi jaoks vahusta munad ja sidrunimahl tugevaks vahuks. Kui vahul on juba tipud püsti, siis lisa vaikselt suhkur. Määri mustika kihi peale ja küpseta umbes 10 minutit kuni besee on pealt helepruun. Enne serveerimist lase täielikult jahtuda, sest muidu võib mustikane vahekiht lihtsalt laiali voolata.

meringue blueberry pie Mariliis Anger beseekattega mustikakook


Tags assigned to this article:
angerbeseekookmariliismustikad

Reklaam:


error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2018 All Rights Reserved.
Skandinaavia / Põhjamaade uudised ja info eesti keeles.
Scandinavian / Nordic news and info in Estonian language.
Nordic News Service


blog.tr.ee