NordenBladet.ee / Ühiskond, Poliitika ja Äri / Reisimine & Kultuur / Kodu & Lapsed / Tervis, Keha & Vaimsus / Helena-Reeda Blogi / Eesti uudised / Soome uudised / Päevauudised
Ohmygossip.ee / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Intervjuud / Seltskonnauudised / Suhted & Seks / Üritused / Blogid / Mitmesugust / Ilu & Mood / Film & TV / Gourmet


Kreemine seenepasta

Kreemine seenepasta

VAJA: 
1 karp Portobello seeni (umbes 300g)*
1 keskmine küüslauk
100g sulatatud juustu (Merevaik)
400g köögikoort või vahukoort
4 pesa Tagliatelle pastat või spagette
Parmesani juustu
(antud retseptist saab 4 portsu)

Pane vesi keema, lisa soola ja õli ning keeda pasta al dente. Kastme tegemiseks pane pann sooja ja samal ajal tükelda seened. Prae seened ning maitsesta need soola, pipra ja purustatud küüslauguga. Kui seened on küpsed, siis lisa koor ja kuumuta keemiseni, seejärel lisa merevaik (kasutasin tavalist, aga väga hästi sobib ka seente või maitserohelisega) ning aja segamini. Kui kaste on juba kokku keenud, siis lisa selle hulka pasta ja keera pliit kinni. Sega pisut ja lase pastal & kastmel kokku “sulada” mõned minutit.
Peale riivi Parmesani (ja raputa ka pisut murulauku).

*Seened võite valida täpselt oma maitse järgi ja nüüd mul istutab kukeseenepasta järgi.


Tags assigned to this article:
retseptid

Related Articles

Kukeseene pirukas

Kui on midagi, mida ma võiksin lõpmatuseni süüa, siis on selleks kukeseened ja täna jagan teiega ühe imelihtsa ning maitsva piruka retsepti.

Beseekattega mustikakook

VAJA: 150g digestiiv küpsiseid 50g võid 400g mustikaid 1-2 supilusikatäit jahu või tärklist 100g suhkurt 2L või 3M suuruses muna

Idee õhtusöögiks – kreemine seenesupp kana ja riisiga

Minu ja R. kõige suurem “mure” siin elus on mida süüa. Me sööme mõlemad suhteliselt kõike, aga oleme samas kuidagi

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavia / Põhjamaade uudised ja info eesti keeles.
Scandinavian / Nordic news and info in Estonian language.
Nordic News Service